Тинтява Гардънс - Етап 2

Клиент: Филто-С
Уебсайт: tintyava-gardens.bg
Статус: онлайн
Дата на завършване: 14.09.2016
Категория: Информационен уебсайт
Поддръжка: 2015-2017

Тинтява Гардънс е луксозен жилищен комплекс от затворен тип в кв. Изгрев в София, в непосредствена близост до спортен център Диана и Ловния парк. Сградата се проектира и изпълнява в два етапа - първата сграда - през 2015, а втората - през 2016 и 2017. Можете да разгледате сградата, озеленения двор, етажните разпределения, апартаментните планове с примерно обзавеждане, както и да изпратите запитване към строителя.

Работата ни по уебсайта също беше планирана в няколко етапа. През първия етап предложихме графична концепция със стилен и удобен интерфейс, който да представя комплекса, неговите предимства, интерактивна карта на района, както и доста голямо количество етажни разпределения и апартаментни планове, обработени както за целите на сайта, така и във файлове за сваляне и печат. Сега - при втория етап - допълнихме разпределенията за втората проектирана сграда.

Сайтът е интегриран със система за обновяване на съдържанието - WordPress със специално разработена тема. Екипът на сайта може лесно да променя всеки графичните и текстовите елементи в уебсайта за всеки от езиците. И всичко това е оптимизирано за търсачки и с максимална сигурност.

Екип

Графична концепция: Loopink
Потребителски интерфейс (front-end разработка), интеграция и разработка на тема за WordPress: Pixelflower

Виж всички проекти